KAYSERİ / MELİKGAZİ - ŞEHİT HACI SAİT SÖNMEZ ANAOKULU

Nis

TBMM'nin açılışın 104. yıl dönümü olan aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına bayram olarak hediye edilen Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladık. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın bayramları kutlu olsun.

Nis

FUAT ATTAROĞLU ÇOCUK KÜTÜPHANESİ GEZİSİNDEN ESTANTENELER.

Mrt

ON BİR AYIN SULTANI RAMAZAN-I ŞERİF GELDİ. GÖNÜLLERE SEFA VERDİ. BİZLERDE BU GÜZEL GÜNLERİN BAŞLANGICINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİYLE TEKKE ORUCU TUTTUK. ALLAH KABUL ETSİN.

Mrt

Ülkemizin gerçeklerinden olan deprem karşısında yapmamız gereknleri bir sdenaryo kapsamında "Deprem Tatbikatı" olarak okulumuz personeli ve öğrencileriyle gerçekleştirdik.

Ara

"SAĞLIKLI YAŞAM PROJESİ" Kapsamında "Sağlıklı Besinleri Tanıyorum Sağlıklı Yaşıyorum" Konulu Eğitim Gerçekleştirildi. Sporlu Müzikli Etkinlik yapılarak öğrencilermizin duyarlılık ve bilgi düzeyi artırılmıştır. EMeği Geçenlere Teşekkür Ediyoruz.

May

Pil toplama kampanyası kapsamında yapılan yarışmada Döndü DİNDAR (MİNİK KELEBEKLER) öğretmenimizin sınıfı  birinci olmuştur. Doğaya verdikleri her türlü destekten dolayı başta öğretmenlerimizi ve tüm katılımcıları canı gönülden kutluyoruz.

Ara