KAYSERİ / MELİKGAZİ - ŞEHİT HACI SAİT SÖNMEZ ANAOKULU

ŞEHİT HACI SAİT SÖNMEZ ANAOKULU

Kocatepe Mahallesi 3026.Sokak. No 5 Melikgazi KAYSERİ
Vizyon
Okul öncesi eğitimin evrensel amaçları çerçevesinde, güvenli ve sevgi dolu bir eğitim ortamında çocuklarımızın gelişimsel özelliklerini, gereksinimlerini ve bireysel farklılıklarını göz önüne alarak, kendi potansiyellerini gerçekleştirebilecekleri; geleceğini düşünen, sorgulayabilen, yaratıcı, üretken ve aydınlık yüzlerini yetiştirmektir.
Misyon
Çağdaş eğitim ilke ve değerleri ışığında, okul öncesi eğitim alanında örnek uygulama modelleri oluşturmak; çocuk merkezli yaklaşımla, alanındaki yenilikleri eğitim ortamına taşımak; yaratıcı, özgüveni yüksek, eleştirel düşünme becerilerine, sorumluluk bilincine ve toplumsal değerlere sahip bireyler için ailelerin de katılımının sağlandığı gelişimsel eğitim programları geliştirmek ve uygulamaktır.
1. GRUP:08:30-13:30 2. GRUP:08:50-13:50
Ulaşım tramvay, otobüs veya özel araçlarla sağlanmaktadır.
Okulumuzun il merkezine uzaklığı 10 Km´dir.